Tu cum te relaxezi?


Ziarul de Iasi

Autor: Loredana OPREA

„Saptamina de happening-uri” va ofera mai multe solutii. Organizatorii ii provoaca pe ieseni sa „combata” stresul si rutina de zi cu zi prin veselie si umor. Trebuie doar sa alegeti concursul sau excursia care vi se potriveste.

Tu cum te relaxezi? Iesi in oras cu prietenii la o bere? Sau mergi acasa, unde te certi cu familia de la telecomanda televizorului? Sau poate navighezi pe internet?

„Saptamina de Happening-uri” vine cu o oferta care depaseste stereotipul posibilitatilor zilnice de relaxare. Trebuie doar sa-ti convingi familia, prietenii, colegii sa va inscrieti la unul dintre concursurile sau la una dintre excursiile propuse de organizatori. Cu siguranta, veti descoperi ca aceste evenimete reprezinta un alt mod de a va relaxa. In plus, va veti aminti ce inseamna sa zimbesti si veti avea sansa de a va reintilni cu veselia lipsita de griji a copilariei.

„Saptamina de happening-uri insumeaza o serie de evenimente extrem de interesante ca oferta pentru cei ce doresc sa iasa din cotidian, sa se relaxeze si sa se bucure alaturi de cei dragi altfel decit in mod obisnuit. Imi amintesc cu bucurie de participarea din anii precedenti la Festivalul Zmeelor sau la Concursul Sperietorilor de Ciori. Insa anul acesta oferta organizatorilor este mult mai vasta, proiectul adresindu-se atit copiilor, elevilor, dar si adultilor – profesori, parinti, grupuri de prieteni sau colegi. Sper ca iesenii sa aprecieze oferta si provocarile organizatorilor, iar prezenta lor la Saptamina de Happening-uri sa fie consistenta. Nu stiu cu ce vorbe mestesugite as putea convinge pe cineva sa se inscrie la aceste manifestari, dar stiu ca puterea exemplului este cea mai graitoare: in masura timpului disponibil, voi incerca sa fiu prezent la toate evenimentele. Ma voi bucura alaturi de oamenii frumosi care, pe linga efort, au pus mult suflet pentru a transforma in realitate acest proiect deosebit”, a declarat Liviu Antonesei, presedintele Fundatiei Culturale „Timpul”, partener in proiectul „Saptamina de Happening-uri”.

Pescarii sint asteptati la concurs si serbare cimpeneasca!

* Marti, 28 septembrie

Excursie de o zi la manastirile din Neamt.
Pret: 55 lei de persoana. Este asigurat transportul si masa de prinz.

Seara lampioanelor – Esplanada Halei Centrale
Concurentii, echipe de 3-5 persoane, vor primi diverse materiale si vor construi lampioane cu aer cald. Un juriu ad-hoc va premia cele mai interesante lampioane. Taxa de inscriere: 10 lei de persoana

* Miercuri, 29 septembrie

Concurs de pescuit – Zi cu sarbatoare cimpeneasca
la Iezareni.
Pentru orice eventualitate (nu poti sti ce noroc au unii la pescuit), participantii vor primi peste pe care il vor putea pregati la gratar cum doresc. Mai mult, pescarii pot veni cu sotiile si copiii, pe care ii pot inscrie la concursul „Seara Felinarelor”. Pret: 20 lei de persoana.

Seara Felinarelor – Complexul Turistic „Iezareni”
Concurentii, echipe de 3-5 persoane, vor sculpta felinare in pepeni. Acestea vor fi lansate pe apa. Vor fi premiate cele mai interesante. Taxa de inscriere: 10 lei de persoana

* Joi, 30 septembrie

Joia mastilor – Parcul Copou
Concurentii vor primi lut gata preparat si roti. Isi vor confectiona vase. Cele mai frumoase vor fi premiate. Taxa de inscriere: 10 lei de persoana.

Degustare de vinuri la „Bucium”. Pret: 30 lei de persoana.

Informatii complete despre programul proiectului si despre inscrieri puteti afla accesind site-ul https://saptamanahappeningurilor.wordpress.com sau sunind la numarul de telefon 0740.508.345

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. Trackback: Tu cum te relaxezi? « Atipicostudio's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: